A túrák a kenutúrák menüpont alatt megtalálhatóakkal megegyezik!

Áraink: 1 nap: 5.000,-Ft + Áfa / 1 személyes 7.000,-Ft + Áfa / 2 személyes kajak , a kajakok szállítását a kért helyszínekre biztosítjuk, melynek költsége 200 Ft + Áfa / km. A kajakokat a révátkelő személyzete adja ki.

Rainbow Lampo

Jó stabil tengeri kajak, ami lehet egy kezdő kajak. Rainbow Lampo vizuálisan nagyon hasonló a Rainbow Oasishoz. A Lampo azonban egy V-aljú kajak könnyebb, mint Oasis’en és a manőverezés is gyerekjáték. Legjobb kajak hullámos és szeles vizekre. Fel van szerelve két vízzáró válaszfal egy kicsi és egy nagy ajtó, amely az ebéd és az egyéb poggyászra számára. Könnyű berakodni a nagy nyílásokon. Ez a kajak alkalmas az Ön számára hosszú útakra. A kajak van felszerelve comb támaszokkal és állítható lábtartóval.

Hossz: 4,30 m
S szélesség: 64 cm
Súly: kb. 20 kg

Alkalmazási terület: Tenger 3 Síkvíz 3 Könnyű vadvíz 1
Manőverezhetőség: 8
Iránytartás: 8
Stabilitás: 5.5
Sebesség: 8
Kényelem: 8

Szint: Kezdő 1 Középhaladó 3 Gyakorlott 3 Profi 3

RTM Solo
Túra és horgászkajak

Tradicionális túrahajó amit bárhol vízre tehetnek. A legkisebb klasszikus kajakunk, nagyon könnyű evezni és rendkívül nagy a raktere. Karosszékszerű kényelme lehetővé teszi horgászásra is. Könnyen szállítható mindössze 20 kg-os hajó. A farkára utólag szkeg-et lehet felszerelni, hogy még tovább javítsuk az iránytartást (pl. nagy nyíltvízi átkeléseknél). Tökéletes tengerre, folyókra és tavakra túrázni. A csúcsmodell forradalmi 3 rétegű polietilén szendvics technológia.
A 2005-ös európai hajóválasztás aranyérmese, Skandinávia compact hajó kategória.

Manőverezhetőség
Iránytartás 9,5
Stabilitás 8
Sebesség 8,5
Kényelem 10

Hossz: 330 cm
Szélesség: 70 cm
Magasság :33 cm
Súly: 20 Kg
Max.Teher: 110 Kg
Beülő: 93x50 cm
Űrtartalom: 270 L
Alkalmazási terület: Tenger 2 Síkvíz 3 Könnyű vadvíz 3

Szint: Kezdő 3 Középhaladó 3 Gyakorlott 2 Profi 2

RIOT QUEST 9.5 / Azul Atlantis

RIOT QUEST 9.5 / Azul Atlantis nagy hiányt pótol be nálunk. Ez ugyanis a legkisebb felnőtt kajak a világon. 3 méter alatti hosszúságával ritkaság. Nagyon könnyű, jól pakolható. Formája különleges, a hajó alul homorú, 3 éllel, ami miatt katamarán szerűen viselkedik és nem borul. Szinte bármilyen méretű és tudású ember használhatja. Kiváló folyókra, tavakra, de használható gyenge vadvizekre és tengerre is. 2006-os magyar kajakteszt legnépszerűbb hajója volt. Felszereltsége olyan gondos, mint a legdrágább nagy hajóké.

Hossz: 290 cm
Szélesség: 71 cm
Max.Teher: 180 Kg
Beülő: XL

Manőverezhetőség 9,5
Iránytartás 8
Stabilitás 8,5
Sebesség 7
Kényelem 10

Alkalmazási terület: Tenger 2 Síkvíz 3 Könnyű vadvíz 3

Szint: Kezdő 3 Középhaladó 3 Gyakorlott 2 Profi 2

Tengeri kajak – páros

A kétszemélyes tengeri kajak, kategóriájában kifejezetten gyors, nagyon stabil. Anyaga üvegszálas poliészter vagy carbon-vinileszter. Közepesméretű kajakosoknak tervezték. A beülő előtti 40 literes vízhatlan tároló kisebb méretű csomagok, hátsó 60 literes vízhatlan tárolóban pedig nagyobb csomagok is szállíthatóak. Ideális felszereltségű hajó, akár több napi túrázáshoz folyón, tavon és tengeren.

Térképen a választható túrák útvonalai!